Smještaj u Le Méridien Lav hotelu

Superior soba

Superior soba nudi Vam posebne pogodnosti uz više nego dovoljno prostora za ugodan boravak. Divite se ljepotama Dalmacije boraveći u prostranoj, jedinstvenoj sobi uz panoramski pogled na more.

Adriatic apartman

Otvorite oči za detalje, profinjenost i eleganciju s Adriatic apartmanom. U ovom doista prostranom apartmanu gosti se mogu diviti pogledu neograničenog plavetnila Jadranskog mora sjedeći na balkonu uz jutarnju kavu ili uživajući u prekrasnom zalasku sunca.

Classic soba

Iskusite opuštajući ambijent Classic sobe u hotelu Le Méridien Lav, Split uz prekrasan, panoramski pogled na Jadransko more. Classic soba je opremljena izvanrednim i udobnim namještajem, nudeći gostima nezaboravno iskustvo.

Deluxe soba

Deluxe soba uz veliki prostor nudi otvoreni pogled na kristalno, smaragdno Jadransko more i prekrasan panoramski pogled na Marinu iz udobnosti kreveta ili prostora za sjedenje.

Diplomatic apartman

U diplomatskom apartmanu očekuje Vas jedinstven, izuzetan panoramski pogled.  U ovome povlaštenom apartmanu veličine 68m², gosti mogu započeti svoje otkrivanje dalmatinske obale koristivši dvije spavaće sobe sa zasebnim kupaonicama i posebnim, privatnim salonom, koji nude priliku da se opustite za nezaboravan odmor na Hrvatskoj obali.

Family apartman

Kao obiteljski resort Le Méridien Lav hotel nudi apartman za čitavu obitelj. Ovaj apartman je idealan za obitelji do četvero osoba, s velikim prostorom od 40 metara kvadratnih uključujući odvojeni dnevni boravak.  Apartman sadrži dvije spavaće sobe i kupaonice s pogledom na park.

Presidential apartman

Predsjednički apartman nudi neusporediv panoramski pogled s dvije strane, na more, otoke i Split. Prozori u obje sobe i odvojeni dnevni boravak nude gostima veliki, prostrani prostor iz kojeg se mogu diviti predivnoj Hrvatskoj obali i pogledu na otvoreno more. Apartman ima dvije spavaće sobe i kupaonice s dva odvojena ulaza, te veliki dnevni boravak i blagovaonicu s potpuno opremljenim mini barom.